Pensioen

 In Geen categorie

Na het jubileum van 40 jaar dierenarts, is het voor Henk van de Kamp tijd om zijn stethoscoop aan de wilgen te hangen en op zijn fiets te stappen. Onze Henk gaat met pensioen!

Om zijn klanten, relaties, familie, vrienden en (oud-)medewerkers de gelegenheid te bieden Henk de hand te schudden, bent u hierbij van harte uitgenodigd voor zijn afscheidsreceptie.

Deze zal plaatsvinden op:

zaterdag 4 juni 2016

van 15:00 tot 17.30 en van 20.00 tot 22.00 uur

in onze vertrouwde praktijk: Dierenkliniek de Delta te Maasland.  

 

Leuk!  Om een mooie herinnering te vormen van zijn tijd als dierenarts willen we voor Henk een map maken met foto’s, anekdotes en verhalen. Geïnspireerd? Het mooiste effect krijgen we als iedereen A4 papier gebruikt. Tijdens de receptie is er ook nog gelegenheid om een persoonlijke groet te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Het Delta team!

 

Henk wil zich inzetten voor een project van AMREF Flying Doctors, hij gaat hiervoor meedoen aan de “Africa Classic”, een vrij zware maar indrukwekkende mountainbike tocht door Tanzania. Om het project te kunnen starten is er sponsorgeld nodig. U kunt hieraan bijdragen door een donatie via www.africaclassic.nl (t.n.v. Henk van de Kamp) of in een van de daarvoor bestemde bussen op de receptie.

 

NB: Parkeren kan op het parkeerterrein bij de Oude Veiling of aan de Korte Buurt