Onze praktijk staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor uw dieren. De reguliere werkzaamheden plannen wij van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Wilt u een visite afspreken? Voor visites welke op dezelfde dag voor 9.00 uur zijn aangemeld, worden voordeligere voorrijkosten berekend dan voor later aangemelde visites. Wanneer u bepaalde producten (zoals medicijnen) voor 9.00 uur besteld, doen wij ons uiterste best om deze dezelfde dag nog af te leveren bij u op het bedrijf. Op zaterdagen is er de mogelijkheid om medicijnen op te halen tussen 10.00 en 13.00 uur in de praktijk.

Sinds januari 2017 hebben wij de buitenpraktijk van Dierenartsenpraktijk Zoetermeer overgenomen.

Al onze dierenartsen volgen regelmatig nascholing en gaan naar diverse cursussen waardoor u en uw dieren altijd geholpen worden door een dierenarts met de meest actuele inzichten.

Voor vragen, overleg en/of uitslagen kunt u iedere doordeweekse ochtend tussen 08.00-09.00 uur bellen op 010-5920696 voor het telefonisch spreekuur door dierenartsen. Voor spoedgevallen zijn wij altijd bereikbaar op hetzelfde nummer.

Meer weten?

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over het onderwerp

Rundvee
Professioneel of hobbymatig?
Kleine herkauwers
Schaapskuddes of zomaar een paar geitjes
Kinderboerderijen
Heeft u een kinderboerderij of dierenweide?
Overige dieren
Van alpaca, walabi, "mini" varken tot otters