Voor uw paard rijden de paardendierenartsen van dierenkliniek de Delta iedere doordeweekse dag visites in onze regio; een uitgestrekt gebied in Zuid Holland. Door onze kundige dierenartsen en goed uitgeruste auto’s kunnen we op locatie de optimale eerstelijns zorg bieden voor uw paard.

Aan de kliniek bieden we meer uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden. Ook is er gelegenheid tot opname van uw paard voor intensieve zorg, verdere behandelingen en herstel.

Om u ook ’s avonds en in het weekend van dienst te kunnen zijn bieden wij i.s.m. een aantal andere paardenpraktijken een 24/7 spoeddienst.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met onze praktijk. Indien u een afspraak wilt maken voor dezelfde dag dan adviseren wij u vóór 9.00 uur te bellen. In verband met onze planning hanteren wij voor afspraken die na 9.00 uur zijn aangemeld een ander voorrijtarief.

Voor vragen, overleg en uitslagen kunt u iedere doordeweekse ochtend tussen 08.00-09.00 uur bellen op 010-5920696 voor het telefonisch spreekuur door dierenartsen.

Wist u dat onze kliniek ook de mogelijkheid  biedt tot röntgenfoto’s , echografie en endoscopie op locatie.  Zie het kopje “mobiele kliniek” voor meer informatie!

Meer weten?

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over het onderwerp

Inwendige ziekten
Hoesten, darmklachten? Conditieproblemen?
Kreupelheid / Orthopedie
Kreupel? Last van hals en/of rug?
Chirurgie
Castraties, “kleine” bulten & (gecompliceerde) wonden.
Preventie
Voorkomen is beter dan genezen.
Tandheelkunde
Een gezond paard begint met een gezond gebit.
Keuringen
Verzekeren, kopen of verkopen?
Voortplanting
Begeleiding van hengstigheid tot geboorte veulen.
Mobiele kliniek
röntgenologie, echografie en endoscopie op locatie
Paarden professionals
Met o.a. deze professionals werken wij graag samen.
Voeding en supplementen
Iets voor uw paard?
Erkenningen,lidmaatschappen en nascholing
werken volgens “Good Veterinary Practice”