Voor uw paard rijden de erkende paardendierenartsen van dierenkliniek de Delta iedere doordeweekse dag visites in onze regio; een uitgestrekt gebied in Zuid Holland. Door onze kundige dierenartsen en goed uitgeruste auto’s kunnen we op locatie de optimale eerstelijns zorg bieden voor uw paard.

Aan de kliniek bieden we meer uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden. Ook is er gelegenheid tot opname van uw paard voor intensieve zorg, verdere behandelingen en herstel. Als één van de weinige klinieken in Zuid-Holland bevat ons team een specialist chirurgie van het paard.

Om u ook ‘s avonds en in het weekend van dienst te kunnen zijn bieden wij een 24/7 spoeddienst door onze eigen dierenartsen.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met onze praktijk. Indien u een afspraak wilt maken voor dezelfde dag dan adviseren wij u vóór 9.00 uur te bellen. In verband met onze planning hanteren wij voor afspraken die na 9.00 uur zijn aangemeld een ander voorrijtarief.

Voor vragen, overleg en uitslagen kunt u iedere doordeweekse ochtend tussen 08.00-09.00 uur bellen op 010-5920696 voor het telefonisch spreekuur door dierenartsen.

Vanaf heden biedt onze kliniek ook de mogelijkheid tot rontgenfoto’s , echografie en endoscopie op locatie.  Zie het kopje “mobiele kliniek” voor meer informatie over de mogelijkheden!

Meer weten?

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over het onderwerp

Inwendige ziekten
Heeft uw paard darmklachten? Hoest het of weinig uithoudingsvermogen?
Kreupelheid / Orthopedie
Is uw paard kreupel? Last van hals en/of rug?
Chirurgie
Van castraties, “kleine” bulten tot gecompliceerde wonden.
Preventie
Voorkomen is beter dan genezen.
Tandheelkunde
Een gezond paard begint met een gezond gebit.
Keuringen
Gaat u een paard verzekeren, kopen of verkopen?
Voortplanting
Voor de begeleiding van hengstigheid tot en met de geboorte van het veulen.
Mobiele kliniek
röntgenologisch, echografisch en endoscopisch onderzoek op locatie
Paarden professionals
Hoefsmid, fysio of tandarts. Met o.a. deze professionals werken wij graag samen.
Voeding en supplementen
Iets voor uw paard?
Erkenningen,lidmaatschappen en nascholing
werken volgens “Good Veterinary Practice”