Corona

 In Geen categorie

Informatie omtrent het Corona virus

Ook wij nemen de komende periode diverse maatregelen om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Natuurlijk blijven wij ten alle tijde klaar staan voor uw (zieke) dier.

– Wij proberen het geven van handen en ander fysiek contact te vermijden.
– Wij vragen u om in onze ruime wachtkamer voldoende onderlinge afstand te bewaren, voel u vrij om een stoel te verplaatsen.
– Praktijk en materialen worden extra gedesinfecteerd.
– Er is mogelijkheid tot desinfecteren van handen.
– Wij geven de voorkeur aan pintransacties.

Om onze medewerkers, cliënten en andere relaties zoveel mogelijk te beschermen vragen wij jullie bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts geen bezoek te brengen aan onze praktijk, of in geval van afspraken even te bellen voor overleg. Wij begrijpen dat een ziek dier hulp nodig heeft, en zullen dan met jullie kijken naar een passende oplossing. Wij hebben de beschikking over een ruim praktijkpand met meerdere opties om afzonderlijk dieren te ontvangen en te behandelen. Samen komen we tot een passende oplossing.

Update 16-03

Corona update

Wij nemen een aantal extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen:

– Maximaal 1 begeleider per dier in de praktijk.
– Houd voldoende afstand (minimaal 1.5 meter) van de balie en elkaar
– Maximaal 2 klanten in de wachtkamer.

Wij begrijpen dat dit soms lastig kan zijn en proberen er met de planning en inrichting van de praktijk al rekening mee te houden. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er meer mensen aanwezig zijn, vragen wij u even buiten te wachten.

Dit alles voor de veiligheid van u als klant en onze medewerkers. Wij danken u nogmaals voor het begrip.