Hoefsmid

De keuze voor uw hoefsmid is uiteraard aan u. Wij werken dan ook samen met de hoefsmid van uw keuze. Met u en uw hoefsmid bespreken we indien nodig de beste oplossing.

Bij serieuze problemen of bijvoorbeeld tijdens operaties waarbij de hoef betrokken is, werken we bij voorkeur samen met Jeroen van de Wiel. Door de prettige en langdurige samenwerking komen we tot een spoediger en beter herstel.

Kijk voor meer informatie op http://vdwielhoefsmid.nl/

 Fysiotherapie / Osteopathie / Chiropractie

Om uw paard fit en gezond te houden werken we samen als dierenarts met een heel team. De laatste jaren is het belang van fysiotherapie daarbij terecht in waarde toegenomen. Er zijn vele personen die op dit vlak in de regio hun diensten aanbieden. Het is aan u om te kiezen wie het beste bij u en uw paard past. Wij werken geregeld en zeer prettig samen met  Nanda van Velzen, Dierfysiotherapeut/Chiropractor.

Home

Tandarts

Voor de gebitsbehandeling van uw paard bent u bij ons aan het juiste adres (zie ook tandheelkunde). Maar we vinden het ook van belang om onze eigen grenzen te kennen. Voor meer complexe gebitsproblemen en bijvoorbeeld uitgebreide of gecompliceerde extracties werken we samen met Theo van Delft. Zijn jarenlange ervaring en complete focus op het gebit van het paard, maken hem tot een essentiële ondersteuning van dierenkliniek de Delta.

Kijk voor meer informatie op https://www.edvc.nl/

 

Specialist chirurgie paard

Voor het geval dat uw paard (complexe) chirurgische ingrepen nodig heeft, werken wij samen met veterinair specialist Ellen van der Zaag.  Haar jarenlange ervaring als chirurg en een fijne samenwerking, maken haar tot een essentiële ondersteuning voor onze praktijk.