Zoals u misschien op Facebook of op de praktijk al gelezen heeft zijn wij in januari 2017 gestart met het uitwerken van een aantal nieuwe ideeën. Een daarvan is het puppy en kittenconsult.   Alle kittens en pups die bij ons hun basis vaccinaties hebben gekregen, krijgen met 6 maanden leeftijd een uitnodiging.  Met deze uitnodiging heeft de pup of kitten recht op een gratis gezondheidscheck.  Deze check betreft een lichamelijk onderzoek en een algemeen gesprek met de dierenarts.  De reden voor deze gratis consulten is o.a. het leuk maken van het dierenartsbezoek. Ook is er ruimte om zaken als voeding en parasietenbestrijding te bespreken.

Natuurlijk zijn er voorwaarden.

* De gratis gezondheidscheck is alleen op afspraak en kan niet ingepland worden op een avondspreekuur of zaterdagochtend.

* De gratis gezondheidscheck is alleen voor het gezonde dier.  Indien uw dier last heeft van bijv. diarree of oorproblemen dan verwijzen wij u door naar het normale spreekuur.

* De gratis gezondheidscheck moet ingepland worden binnen een maand na ontvangen van de uitnodiging. Anders vervalt het aanbod.