Voor uw kleine huisdieren is er van maandag t/m vrijdag  ’s ochtends en ’s middags spreekuur. Dit is onlangs uitgebreid met een spreekuur  op dinsdag en donderdagavond en zaterdagochtend.

Ons spreekuur is altijd op afspraak, hiervoor kunt u tijdens openingstijden bellen op 010-5920696.

Omdat een bezoek aan de dierenarts al spannend genoeg is, hebben wij onze wachtkamer voor honden en katten gescheiden.  Er is ruimte voor de reismandjes om ook zo uw kat, konijn of knaagdier aan zo min mogelijk prikkels bloot te stellen.  Naast deze aanpassingen proberen we ook het bezoek zelf met veel rust en ruim geplande afspraken zo relaxed mogelijk te maken. Indien u bij uw dier of uzelf een voorkeur voor een dierenarts merkt, bent u dan vrij dit aan te geven bij het maken van een afspraak.

Hoewel wij de agenda’s altijd zorgvuldig plannen kan het voorkomen dat u even moet wachten. Dit komt in de meeste gevallen door spoedpatiënten of dieren met ernstige problemen.  Wij vragen hiervoor uw begrip. In de wachtkamer is er een speelhoekje voor de kinderen en een mogelijkheid tot het nemen van koffie of thee.

Onze dierenartsen volgen regelmatig nascholing en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied.

Voor vragen, overleg en uitslagen kunt u iedere doordeweekse ochtend tussen 08.00-09.00 uur bellen op 010-5920696 voor het telefonisch spreekuur door dierenartsen.

Nieuw!

Zoals u misschien op Facebook of op de praktijk al gelezen heeft zijn wij in januari 2017 gestart met het uitwerken van een aantal nieuwe ideeën. Een daarvan is het puppy en kittenconsult.   Alle kittens en pups die bij ons hun basis vaccinaties hebben gekregen, krijgen met 6 maanden leeftijd een uitnodiging.  Met deze uitnodiging heeft de pup of kitten recht op een gratis gezondheidscheck.  Deze check betreft een lichamelijk onderzoek en een algemeen gesprek met de dierenarts.  De reden voor deze gratis consulten is o.a. het leuk maken van het dierenartsbezoek. Ook is er ruimte om zaken als voeding en parasietenbestrijding te bespreken.

Natuurlijk zijn er voorwaarden.

* De gratis gezondheidscheck is alleen op afspraak en kan niet ingepland worden op een avondspreekuur of zaterdagochtend.

* De gratis gezondheidscheck is alleen voor het gezonde dier.  Indien uw dier last heeft van bijv. diarree of oorproblemen dan verwijzen wij u door naar het normale spreekuur.

* De gratis gezondheidscheck moet ingepland worden binnen een maand na ontvangen van de uitnodiging. Anders vervalt het aanbod.

Meer weten?

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over het onderwerp

 
Vaccinatie
De jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscheck.
Chirurgie
Van geplande ingrepen zoals castratie/sterilisatie tot acute buikoperaties.
Inwendige ziekten
Ziek? Geen eetlust, lusteloos of gewoon niet lekker in zijn vel?
Voeding
Hoe belangrijk is voeding?
Orthopedie
Heeft uw dier moeite met bewegen?
Voortplanting
Voor de begeleiding van de dekking van uw teefje of poes tot en met de geboorte van het nestje.
Tandheelkunde
Een gezond dier begint met een gezond gebit.
Bijzondere dieren 
Ook konijnen, cavia’s, andere knaagdieren en vogels zijn van harte welkom in onze praktijk.